Objavljeno: jan 19 2017 11:35

NFC pametni prsten za kontrolu Android i Windows

EUR

Objavljeno: jan 19 11:35
Pregleda: 2
Timer 2 - NFC Pametni prsten za kontrolu Android telefona
Od sada nakit više neće služiti samo kao estetski dodatak, već ima i svoju funkciju. U pitanju je projekat mladog čoveka pod imenom John Mclear. Ovaj model NFC prstena može služiti za prenos informacija ili datoteka, kao i za otključavanje i kontrolu Android mobilnog telefona. Prsten se oslanja na Near Field Communication tehnologiju, ili ukratko NFC, pomoću koje se sadržaj (informacije) bežično prenose između vašeg telefona i drugih uređaja koji poseduju ovu tehnologiju običnim dodirom. Bez baterije, bez nepotrebne elektronike NFC koristi minimalno struje koju prima bežično.
Opis:
Tip: NFC Smart RING pametni prsten
Materijal: Titanium
RAM: 64Bytes
Pol: Ženski , Muški
Boje: Crna
Veličine: 17mm
Težina: Oko 39g
Prsten se kada ga približite Android telefonu povezuje i omogućava sledeće opcije:
Zaključavanje Aplikacija i programa - Možete izabrati programe i aplikacije na vašem android pametnom telefonu koji će funkcionisati samo kada je prsten u blizini to jest kada telefon uzmete u ruku a prsten je na vašem prstu. U suprotnom programi i aplikacije biće zaključani
Automatizacija android telefona - Možeze izabrati koje automatske radnje će se pokrenuti u telefonu pri detektovanju prstena to jest kada telefon uzmete u ruku a prsten je na vašem prstu. Na primer pokretanje određenih aplikacija, puštanje muzike, pokretanje raznih skripti i slično. . .
Možete snimiti vaš kontakt to jest business karticu, podržava sve podatke čak i fotografiju kontakta, kada prsten dođe u kontakt sa drugim telefonom vaša business kartica (kontakt) će se automatski preneti na taj telefon.
Na isti način možete snimiti neki LINK to jest URL adresu i na isti način je prenostiti na druge uređaje.
Whisper to jest tiha poruka koja će se prikazati na nečijem telefonu kada prislonite prsten na njega, nakon čitanja ta poruka će nestati i neće biti sačuvana.
I još mnogo opcija kao što su otključavanje telefona kada se prsten prisloni to jest kada telefon uzmete u ruku a prsten je na vašem prstu, deljenje podataka, otvaranje PAMETNIH SMART KUĆNIH VRATA to jest brava i slično. . . .
Sve što je potrebno je da vaš telefon podržava NFC tehnologiju što je standard i 99% android modela od 2013 god podržava bez problema
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
061/3988-448

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija