Objavljeno: maj 28 2016 12:47

KOMPLET Audio snimaka sa afirmacijama (40 kom)

Din

Objavljeno: maj 28 12:47
Pregleda: 9
Ovaj KOMPLET Audio snimaka sa afirmacijama sadrži 40 snimaka u 4 različite verzije (vrste snimka): Stereo mix, Standardni, Nečujni i Podsvesni.

KOMPLET sadrži sledeće nazive snimaka:
1) `OSTVARITE IDEALNU EMOTIVNU VEZU`,
2) `POSTIGNITE IZVANREDNO PAMĆENJE`.
3) `BUDITE SAVRŠENO ZDRAVI`.
4) `OSTVARITE IDEALNU TEŽINU`,
5) `POBEDITE STRAH`,
6) `POJAČAJTE SVOJE SAMOPOUZDANJE`,
7) `POSTANITE MAGNET ZA NOVAC`,
8) `POBOLJŠAJTE KOMUNIKACIJU SA DRUGIMA`,
9) `POJAČAJTE MENTALNU SNAGU`,
10) `PRONAĐITE IDEALAN POSAO`

Audio snimci sa afirmacijama (podsvesni) su NAJBOLJI i NAJBRŽI način da unapredite svoj um i telo, kao i da napravite pozitivne promene u svom životu.

Afirmacije su montirane na snimcima na takav način da najbrže ulaze u podsvest slušalaca i time menjaju podsvesne programe, stavove i navike, ponašanje. One se na nekim snimcima čuju, a na nekim su skrivene. U skladu sa tim postoje 4 različite vrste snimaka: Stereo mix, Standardni, Nečujni i Podsvesni.

Treba samo da se opustite i slušate divne zvuke prirode, dok u pozadini, uz primenu nekoliko modernih tehnologija, poruke koje se šalju ispod nivoa svesti menjaju vaša loša uverenja i navike.

Za oko sat vremena slušanja dnevno, svaki podsvesni snimak će uticati da napravite pozitivne promene u pojedinim sferama života.

Ovi podsvesni snimci su veoma zastupljeni u svetu, a sada imamo prvi put ovakve snimke na našem jeziku.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
0649766687

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija