Objavljeno: mar 15 2013 02:49

NEKRETNINE VRLO POVOLJNO !!!

EUR

Objavljeno: mar 15 02:49
Pregleda: 7
Prodajem stambeno - poslovni prostor od 60m2 ,uknjižen koji se nalazi na adresi Jurija Gagarina 192,Novi Beograd parcela broj 4906 k.o. Novi Beograd lista nepokretnosti 4063 vlasništvo firme UT“AVALA“DOO KIKINDA.
Poslovni prostor se nalazi u Novom Beogradu ima četiri prostorije i kupatilo u prizemlju ,ima dva ulaza i veliku terasu koja se prostire na oba ulaza.
Poslovni prostor je interesantan za sve tipove delatnosti ,radionica ,salona,trgovine,kancelarija jednom rečju idealna za sve delatnosti.
S obzirom na idealan položaj,kapacitet i funcionalnost ovog poslovnog prostora smatramo da je neophodan za sve projekte investiranja .
Ovaj poslovni prostor bi donosio veliki prihod od zakupnina ili vezano za investitore koji proizvode i plasiraju svoju robu u ovaj funcionalan poslovni prostor gde je veoma bitno .
Na osnovu veličine i položaja poslovnog prostora cena od 45.000,00 eura je veoma povoljna.
Otvoreni smo za dogovore oko povoljnosti plaćanja i svega ostalog vezano za našu poslovnu saradnju.
ZA USPEŠNU POSLOVNU SARADNJU INVESTIRAJTE NA PRAVOM MESTU I U PRAVO VREME !
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7
064-4058939

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija