Objavljeno: maj 14 2017 06:06

STAN Vlasnik N.Beograd Tosin bunar

EUR

Objavljeno: maj 14 06:06
Pregleda: 11
- Ul. Tosin bunar (Novi Beograd, Paviljoni, blok 7)
- VLASNIK (bez Agencijske provizije) prodaje 2,5 soban stan, 5. sprat (od 6). Sredjen ulaz, ulazi se na sifru
- Konstatovana površina:77.11m2 – licencirani arhitekta i premerio I overio pecatom. Uknjizeno na 59m2 (po propisima iz doba gradnje).
- Stara kvalitetna gradnja. Nije menjan originalan raspored prostorija.
- ADAPTIBILAN
- Zapadno orijentisan prema ulici, jedna soba ka istoku. Pogled na zelenilo i brdo .
- Zamenjene elektro instalacije. Ugradjen velikii broj novih prikljucnih mesta za monofazne i trofazne uticnice, vise prikljucnih mesta za rasvetu (plafonskih i zidnih) u svakoj prostoriji, kao i na terasi.
- Postavljene su rezervne PVC cevi za kablova slabe struje (tv, racunrska mreza, telefon...)
- Zamenjena vodovodna instalacija i odradjena prikljucna mestima za ves masinu (kupatilo) i masinu za sudove (kuhinja).
- U kuhinji i kupatilu su postavljene keramicke plocice.
- Tokom radova napravljena je foto dokumentacija izvedenih instalacija.
- Parket kvalitetan stari (riblja kost) potrebno hoblovanje i lakiranje , prozori su dupli (ostavljeni drveni-potrebno farbanje), grejanje TA. Ima Klimu (u svim prostorijama ostavljeni podplafonski prikljucci za struju za potrebe dodatnih klima). Ima kablovsku, telefon, parking (ispred i iza zgrde), lift,podrum.
- Autobusi 45,18,78,16,81,81L,612,75,82,708....
- Blizina autoputa E75 (pogodan za pretvaranje u apartman za izdavanje u turisticke svrhe, lako se stize I do aerodroma Nikola Tesla)
- u Blizini: Posta N. Beograd (Pohorska), prodavnice Maxi,Interex,Galerija podova, Farbara Ocean, Centar za socijalni rad, vrtici, Osnovne skola Nadezda Petrovic i 9.gimnazija, Graficka,Domovi zdravlja, Institut za majku i dete, Institut za strane jezike, Fontana, Studentski grad, Stari Merkator,Hotel Putnik (Tulip In), Dom Zdravlja Novi Beograd, Opstina, Hala sportova NBG, Sportski centar 11.april (bazeni), Megatrend i Union univerziteti (Pravni fakultet), Visa politehnicka skola, Visa turisticka,, Sud...
- Stan je FUNKCIONALAN, lako ADAPTIBILAN, pogodan i za tihu poslovnu delatnost (zato je i razveden veliki broj uticnica i predvidjen razvod instalacije slabe struje).
- UKNJIŽEN sa urednim papirima.
- Više informacija od Vlasnika na mob: 062/29-40-68
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11
062/294068

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija