Objavljeno: feb 01 2014 10:39

- HERBALIFE PROGRAM - Zdrav i Aktivan nacin z

Objavljeno: feb 01 10:39
Pregleda: 6
Herbalife je hrana za sve. Individualno sastavljeni programi ishrane :
za mrsavljenje , za gojenje , za odrzavanje telesne tezine , za sportiste ,
za jacanje imuniteta , rada srca , probave ...
Herbalife proizvodi u kombinaciji sa tradicionalnom hranom vas dovode do zeljenog
rezultata,na zdrav zabavan i aktivan nacin.

Za sve dodatne informacije kontaktirati Velnes Savetnika Dragana Rosnica i to na : 065/2894-841


Ponuda proizvoda :

FORMULA 1: Osnovni proizvod, zamenski obrok u vidu šejka – napitka. Ovaj hranljivi niskokalorični obrok pruža sve one neophodne sastojke koji su našem telu svakodnevno potrebni. Koristi se u programima smanjenja, održavanja ili povećanja telesne težine, za poboljšanje vitalnosti, za podizanje nivoa energije, imuniteta, kao i opšteg zdravstvenog stanja. Način upotrebe: u dogovoru sa Vašim wellness savetnikom.

FORMULA 2: Multivitamin – sadrži balansiran spektar svih vitamina, minerala i elemenata u tragovima, dajući organizmu dnevnu potrebnu količinu u idealnom odnosu. Deluju antistresno i relaksirajuće, pomažu imunom sistemu u odbrani od infekcija i alergija. Način upotrebe: 3 x 1 kompresa, 5 do 10min. pre svakog glavnom obroka.

FORMULA 3: Protein – obezbeđuje visokokvalitetne biljne proteine i aminokiseline soje i surutke, bez neželjenih masnoća i kalorija. Pomaže u održavanju i izgradnji čiste mišićne mase i daje osećaj sitosti. Koristi se kao dodatak ishrani u kombinaciji sa Formulom 1.

FORMULA 4: Minerali sa vitaminom C – posebna mešavina minerala, kalijuma, kalcijuma, magnezijuma, gvožđa i vitamina C. Jača imunitet, povećava otpornost na razne infekcije, ubrzava zarastanje rana, uklanja celulit, poboljšava ten, izuzetna je zaštita od osteoporoze. Pospešuje izbacivanje viška vode iz organizma. Način upotrebe: 3 x 1 kompresa, 5 do 10min. pre svakog glavnog obroka.
*Jos proizvoda u ponudi, Proverite!
*Slanje proizvoda kurirskom sluzbon na teritoriji cele Srbije !
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0652894841

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija