Objavljeno: okt 13 2014 01:31

BAILO Dixon Down Jacket - 850 Fill Power

Din

Objavljeno: okt 13 01:31
Pregleda: 6
BAILO Dixon Down Jacket - 850 Fill Power. Radi se o vrhunskoj jakni za planinarenje i skijanje koja ima maksimalnu gustinu paperja - "850 Fill Power". Materijal je savrseno dobar, sto se da primetiti vec pri prvom kontaktu sa jaknom. Krojevi su takodje vrhunski odradjeni, pa kada podignete ruke iznad glave jakna se ne povlaci na gore, vec ostaje na telu. Jako je udobna i lagana, a pri nosenju se osecate potpuno slobodno. Osim za sport, BAILO Dixon jakna se moze koristiti i za nosenje po gradu. Jakna se prodaje potpuno nova sa fabrickim etiketama. Cena ove jakne u Italiji iznosi oko 260e, sto dovoljno govori o njenom kvalitetu. Imam samo jednu na stanju u L velicini i braon boji. Odgovara za osobe do 180cm, 80kg. . .

O ovom renomiranom italijanskom proizvodjacu ne treba mnogo trositi reci, ali svakako treba reci da spadaju u sam vrh kada je u pitanju planinarska i ski odeca.


Karakteristike:

- BAILO Dixon Down Jacket
- Fill Power rating: 850
- Pertex - Microlight
- Velicina: L
- Boja: Braon



Tel: 064/269-60-80



_________________________________________________________________________

Licno preuzimanje i probanje moguce je u Beogradu na Vozdovcu.

Saljem i brzom postom, isporuka za 1 dan.

POGLEDAJTE SVE MOJE OGLASE, IMAM JOS PAR VRHUNSKIH JAKNI I PANTALONA ZA SKIJANJE I PLANINARENJE.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
064-269-60-80

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija