Objavljeno: jan 18 2014 05:37

Brzomontazana sator GARAZA

EUR

Objavljeno: jan 18 05:37
Pregleda: 74
KONACNO NESTO NOVO A ORIGINALNO I VEOMA KORISNO, NA TRZISTU - SATOR-GARAZA (BRZO-MONTAZNA)!
Radi se o brzo-montaznoj garazi, lagane i univerzalne konstrukcije od PVC nepromocivog platna i rama. U rasklopljenom (spakovanom) stanju, tezine je oko 10 kg i malih je dimenzija (oko 1 m) tako da se lako pakuje i nosi u prtljaznijku automobila.
Namena joj je prvenstveno, da zastiti automobile od spoljsnjih atmosferskih uticaja kao i obicne garaza i cirada za pokrivanje automobila.
Prednost u odnosu na bicnu garazu je ta sto je uvek nosite sa sobom i postavljate sami za 3-5 minuta. To je ogroman benefit narocito za novija vozila sa skupim kokpitom, enterijerom, gumama ili spoljasnjim lakom, koja su uglavnom po ceo dan na parkinzima ispred npr. kuce ili posla izlozena konstantnom "przenju" na suncu ili "kupanju"na kisi i drugim atmosferskim uticajima!
Prednost u odnosu na obicne cirade za pokrivanje automobila je sto za razliku od obicnih cirada koje se neretko potpare i zalepe za vozilo, trajno ostecujuci lak vozila,BRZO-MONTAZNA SATOR-GARAZA, nigde ne dodiruje povrsinu vozila, sto takodje omogucuje da izvedete manje intervencije na vozilu a zasticeni od stetnog sunca ili kise!
PRILOZENE SLIKE SU ANIMIRANE SKICE. ZA OSTALE INFORMACIJE,SLOBODNO POZOVITE. CENA JE PROMOTIVNA DOK TRAJU ZALIHE!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
74
0645677676

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija