Objavljeno: dec 23 2017 04:44

Кuca i stambeno poslovni objekti Jagodina

EUR

Objavljeno: dec 23 04:44
Pregleda: 27
Na prodaju kuca i stambeno poslovni objekti u ukupnoj kvadraturi preko 540 m2 na placu od 38 ari. Struktura kuce od 170m2 je P+1 - u prizemlju se nalaze kupatilo i dve sobe od cega je jedna sa kuhinjom, na spratu se nalaze dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, spavaca soba, decija soba i kupatilo. Struktura poslovnih objekata - jedan od 270m2 P+1, drugi od 100m2. Drugom objektu pripada i letnja kuhinja. Sve je odmah useljivo. Svi objekti su uradjeni od kvalitetnih materijala, sa izolacijom, PVC stolarijom i kompletnom infrastrukturom: asfaltom, vodom, strujom sa dva prikljucka - poslovni I stambeni, kanalizacijom ,centralnim grejanjem, drenazom, betoniranim I armiranim putevima I ogradom. Objekti se nalaze blizu centra Velikog Popovica na ulazu u Rovatsku malu, na 150 m od ambulante I 200m od strogog centra. Plac je potpuno ekoloski, preko 30 godina nije nicim tretiran.
Na kuci je jos uvek tabla firme, ali firma vise ne postoji.
Veliki Popovic pripada opstini Despotovac, najbliza ponudjena lokacija je Jagodina koja se nalazi na 20min voznje od sela. Selo je na tranzitnom putu, jednako udaljeno od Jagodine i Svilajnca. Nekad je bilo opstina. Ima svoju osnovnu skolu, ambulantu i postu.
Cena po dogovoru.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
27

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija