Objavljeno: mar 12 2014 11:17

Smestaj u Hotelu " Lupus" u Kanjizi

Din

Objavljeno: mar 12 11:17
Pregleda: 6
Garni Hotel”LUPUS” u Kanjiži sa tri zvezdice, je smešten u okviru banjskog kompleksa “Banja-Kanjiža”, sa kojim je funkcionalni neposredno povezan zatvorenim mostom-takozvanom toplom vezom.

Raspolaže sa 40 smeštajnih jedinica (28 turističkih apartmana i 12 soba), ukupno 124 ležaja uključujući i pomoćne ležajeve. Većina turističkih apartmana (19) je dvosobnog tipa, sa francuskim ležajem, opremljeni kuhinjskim blokom i prostranom terasom. Takođe i 9 jednosobnih turističkih studio apartmana je opremljeno sa punim komforom jednog hotela koji teži da postigne visok prestiž.

Garni Hotel “Lupus” pruža niz pogodnosti za porodični boravak, boravak sportista, kongresni turizam, rekreativno-zdravstveni turizam i druge vidove turističke receptive. Raznovrstan asortiman aperitiv bara i bogat izbor jela našeg švedskog stola, upotpunjuje sadržaj naše ponude.

Svi apartmani su sa pogledom na park i raspolažu sa sopstvenim kupatilom, TV aparatom, telefonom, frižiderom, priključkom za internet, klima uređajem i podnim grejanjem.

Za goste našeg hotela besplatno je iznajmljivanje bicikla, korištenje fax-a.

Ugodan ambijent i komfor uz pristupačne cene i ljubazno osoblje, garancija su za Vaš prijatan boravak i zadovoljstvo.


Sve informacije na recepciji garni hotela “Lupus”, telefon 024/876-666, ili putem e-mail adrese:
[email protected]


Uprava hotela “Lupus”
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
024876-666

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija