Objavljeno: apr 04 2017 09:25

BMW 318 ci Hitno

EUR

Objavljeno: apr 04 09:25
Pregleda: 5
Auto u izvarendnom stanju . Uradjen veliki i mali servis pre manje od mesec dana - sa sve racunima i stavljani samo original delovi ne kineski ! Brusena glava i ventili cisceni dobijeno par konja na tome , stavljen Pirke auspuh , zatamnjem napred 45 % , nazad 65 % , 17 ice sa novijeg bmw -a , stavljeni novi diskovi i plocice , senzori za parking, ugradjeni novi mortizeri i opruge samopodesavajuci, auto drzi kao zavaren,trap kompletno uradjen na leto uz auto idu 15 ice zimske original bmw-ove, Ugradjen plin stag 4 koji je u garanciji jos godinu dana . Registrovan do 25 sept sledece godine - unapred pre isteka registracije .
alarm ugradjen i zeder .
.Zamene samo realne ne preko 2000cc i interesuju me manji automobili gradski jer putujem u inostranstvo pa bi mogao ostaviti mojima. Auto sam radio za sebe i postepeno ga sredjivao. Tako da je sedi i vozi i ne razmisljaj i kod bilo kog majstora moze se otereti auto i pogledati. ! Tako da samo ozbiljni kupci.

Interesuju me zamene za manje gradske automobile . Cena u zameni veca .
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
0691996478

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija