Objavljeno: feb 27 2017 07:59

Web sajt

EUR

Objavljeno: feb 27 07:59
Pregleda: 4
Prodajem websajt potpuno funkcionalan , namenjen iskljucivo za Apartmane ne mora to da bude u Novom Sadu, mogu se dodati i ostali gradovi, razne opciju su tu, jer je radjen u wordpressu, lako se menjaju podaci i izmene, sve je podeseno i optimizovano, ceka prve musterije. Trenutno se nalazi na poziciji:
http: //fioriestate. com
fioriestate. com 1,034,784 Alexa Traffic Rank 3,158 Traffic Rank in RS Zarada na sajtu se bazira preko oglasa, banera, sponzora, mozete dodati svoje pakete i uslove, posle duzeg vremena sajt je odobren od strane adsenca, response na mobilnim telefonima, poptuno funkcionalan, razradjen web sajt.
Prodajem ga zajedno sa Domenom i Hostingom sve u kompletu, prvi put poceo sa radom 14/10/2016, od tada je bilo dosta izmena na njemu, svi korisnici su obrisani, uradjen totalni refres web sajta radi prodaje. Ukoliko imate nekih pitanja slobodno me nazovite ili posaljite poruku. Hvala
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
0649003293

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija