Objavljeno: jan 19 2017 08:23

BEZICNI TERMOMETAR ZA PECENJE- NOVO

Din

Objavljeno: jan 19 08:23
Pregleda: 9
https: //www. aliexpress. com/item/Kitchen-Household-Meat-Thermometer-Long-Range-Wireless-Transmission-BBQ-Grill-Thermometer-RF-Wireless-Temperature-Range-40M/32457027811. html? spm=2114.40010308.4.2. VP9Ivq
Ево неколико стартер Савети за коришћење меса Термометар ПРО одмах.
. Ево неколико савета за спречавање оштећење сонде:
Не потопити у воду за чишћење. Једноставно обришите сонду чисту сапуном и водом, без потапања целог сонду и каблове у воду.
Пазите да не повуче где је од нерђајућег жица убацује у сонди јер то може разбити електрични прикључак. Једноставно узмите чврсту сонду са топлотним рукавицама када убацујете или вадите из своје хране.
Не стављајте сонду директно у пламену јер то може да пређе опсег температуре сонде.
ПОДЕСИТИ
Предајник - Скините поклопац батерије на дну предајника и инсталирати 2 ААА батерије као што је приказано поларитета симбола (+ и -).
Окрените прекидач на ОН.
Плуг од нерђајућег челика сонде конектор у утичницу.
Монитор - Скините поклопац батерије са задње стране монитора и инсталирање 2 ААА батерије .
Окрените прекидач на ОН.
РАД
Након подешавања трансмитер и монитор, онда може уметнути врх сонде у центру меса који ће омогућити лакше скретање у току кувања. За најбоље перформансе, уверите се да је врх сонде се убацује у центру меса и никада не излажите сонду на отвореном пламену који би могао оштетити сензор топлоте. Исто тако, најбоље је да не само убаците сонду у центру меса, али и избегавајте убацивање сонде у близини кости који неће дозволити очитавање тачне температуре.
Притисните дугме месо да изаберете тип меса коју кува. Сваки пут када притиснете дугме МЕСО да ће се променити у наредном врсте меса које је говедина, јагњетина, телетина, Хамбургер, свињетине, ћуретине, пилетина, риба, јунетина
Притисните дугме укус одаберите жељену "доненесс" који је у овим редом: Па, средње Па, средње, Медиум Раре, и Ретка. Обавештење у за кување табели да неће све врсте меса имају све "доненесс" ниво због сигурне за кување температурама. На пример Свињетина неће имати ретку поставку јер то се не сматра сигурном температура кување. Али имајте на уму да можете поставити Цустом Место Температура када је потребно као што је објашњено у наставку у "Да бисте поставили своју корисничку Температура".
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
0603411970

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija