Objavljeno: dec 14 2016 11:58

Pvc ograda (letvica, tarabica)

Din

Objavljeno: dec 14 11:58
Pregleda: 45
PVC ograda (letvica) je vrhunski proizvod napravljen od prvoklasne plastike (PVC - 0% reciklirane). Kvalitet završne obrade plastičnoj ogradi daje sjaj i čini je glatkom. PVC ograda je otporna na uticaj UV zraka i ne treba je farbati. Boja se prostire kroz ceo materijal pa su ogrebotine gotovo nevidljive. Debljina zida PVC ograde garantuje da ograda neće pucati, izvijati se, ljuštiti, niti reagovati na vremenske uslove. PVC ograda nikada neće truliti, razgrađivati se ili rđati poput drvene ili metalne ograde.
Proizvodimo letvice (tarabice) u više dimenzija 6cm, 8cm i 10 cm širine. Sve tri dimenzije letvica imaju polukružne PVC kapice. Pvc kapice ne menjaju boju (ne žute) i takođe su Uv stabilne a mogu se lepiti za letvicu sa lepkom za pvc . Letvice sečemo po želji kupca na određanu meru i šaljemo brzom poštom.

Tel. 0607511138
www.rolostil.co.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
45
0607511138

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija