Objavljeno: dec 22 2015 12:28

Nova vikendica na Dunavcu

EUR

Objavljeno: dec 22 12:28
Pregleda: 11
Vikendica na Dunavcu iz ponude Real House je nekretnina za nekoga ko voli vodu, šumu, čamac, a dunavski rukavac je pravo mesto za lepu drvenu vikendicu koja se uklopila u prirodni ambijent.

Vikendica na Dunavcu nalazi se u Futogu u uređenom vikend naselju do koga se dolazi nasutim putem (tucanikom) u dužini od 200m.

Vikendica na Dunavcu je novosagrađena nekretnina sa fantastično iskorišćenim prostorom u kome se mislilo o svakom detalju kako bi uživanje u njoj bilo što potpunije.Ukupne površine oko 80m2 raspoređenih u tri etaže od kojih je donja etaža zidana, a gornja etaža i potkrovlje su od drveta.

Vikendica na Dunavcu se sastoji jedne velike prostirije koja može da funkcioniše kao stambeni prostor i jedne manje prostorije (ostave) i kupatila u donjem delu. Spoljnim drvenim stepenicama dolazi se u novo i kome su smešteni dnevni boravak, kupatilo, kuhinja i terasa, a iz dnevnog boravka unutrašnjim stepenicama dolazi se do spavaćeg dela sa dve lepe spavaće sobe.

Plac na Dunavcu na kome je vikendica je površine 180m2 i sa direktnim izlazom na kanal koji je povezan sa Dunavom, tako da je moguće i čamcem doći do vikendice.

Vikendica ima struju, tehničku vodu sa bunarom dubine 16m i septičku jamu, a kroz celo naselje prolazi ulična rasveta. Sve u vikendici i oko nje je novo od gradnje do infrastruktute.

Vikendica kao i celo vikend naselje su u postupku legalizacije koja bi trebala brzo da bude završena na osnovu novog zakona.

Ukoliko želite novu vikendicu, volite reku, šumu, blizinu grada onda je ova nekretnina pravi izbor za vas.

Kontaktirajte Real House licenciranog posrednika za promet i zakup nepokretnosti, registarski broj 177 i raspitajte se o svim detaljima kupovine ove nekretnine.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11
062650152

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija