Objavljeno: jun 10 2016 08:22

Odlicna namestena vikendica na Popovici

Objavljeno: jun 10 08:22
Pregleda: 19
Na samo 7 km Od Novog Sada (Mosta slobode), na najatraktivnijem delu Fruške gore, prodajem kompletno opremljenu renoviranu vikendicu. Budite se uz cvrkut ptica, uživajte u ružičnjaku od skoro 100 stabala, raznom sezonskom cveću, gajite vaše zdravo voće, odmorite se sa svojom decom aktivno od gradske vreve i svakodnevnih obaveza.
Vikendica se nalazi na samo 100 m sa desne strane glavnog puta, na kome je redovna gradska autobuska linija. Do nje vodi asfaltni put i poseduje svoj parking. Plac je kompletno ograđen i osim glavnog ulaza poseduje i dve manje kapije sa dodatnim izlazima. Pored vikendice se nalazi i pomoćna prostorija idealna za spremanje zimnice, kao i posebna prostorija za odlaganje drva (koje nećete ni kupovati, jer voće uvek ima grane za orezivanje). Voda je besplatna, bunarska (kopan dubine 13 m i uvek pun), a za zalivanje bašte i travnjaka imate još dodatnih 6m3 rezervoara (kišnice). Do samog placa je dovedena i gradska voda (ko želi priključak), kao i gas.
Vikendica je prizemna, sa velikom terasom koja je polunatkrivena i koja se po želji može zastakliti. Kompletno je izolovana, tako da ni po najvećim vrućinama ne treba paliti klimu, koju poseduje. Na gornjoj ploči koja ima prelep pogled na Novi Sad, se može vršiti nadogradnja.
Komšiluk je predivan, a donja duža strana placa je potpuno otvorena. Vredi je pogledati, a potom u njoj uživati.
Za više informacija, ili fotografija obratite mi se telefonom: 069-401-65-81 ili 063-89-10-077, kontakt Dragana.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
19
0694016581

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija