Objavljeno: maj 12 2015 01:19

Vikendica u Velikoj Remeti u blizini izvora

EUR

Objavljeno: maj 12 01:19
Pregleda: 27


Real House predstavlja veoma interesantnu nekretninu – vikendica na Fruškoj gori u Velikoj Remeti u blizini poznatog izvora vode Ubavac.

Vikendica u osnovi 86m2 u dve eteže povezane spoljnim stepenicama. U donjoj, nezavršenoj etaži se nalaze dve prostorije i prostor za kupatilo te velika terasa, a u gornjem delu se nalazi dnevna soba sa kaminom, spavaća soba, kuhinja i kupatilo i velika terasa.

Vikendica u Velikoj Remeti zahteva ulaganja u pogledu manje sanacije jednog zida, sređivanja prizemnog dela (neomalterisan) i fasade.

Ukupna površina placa je 2998 m2 od kojih je 2000 m2 plac gde se nalazi vikendica, ravan u donjem delu, a u kosini u gornjem delu, trenutno zarastao, zahteva čišćenje.

Drugi deo placa, ravan, površine 998m2 se nalazi naspram vikendice od većeg placa fizički odvojen putem.

Vikendica je priključena na struju, u objektu postoji razvučena instalacija za vodu,treba iskopati binar, a s obzirom da se plac naslanja na brdo gde se nalazi poznati Fruškogorski izvor Ubavac gde ljudi svakodnevno sipaju pitku vodu, nije teško doći do vode.

Vikendica je idealna za sve ljubitelje Fruške gore koji vole mir i tišinu, prirodni ambijent tako da uz malo sređivanja samog objekta i placa možete imati izuzetnu vikendicu na odličnom mestu na samo 100m od izvora Ubavac.


Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
27
062/650-152

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija