Kompanijski oglas Objavljeno: maj 12 2017 09:23

Experalta Platinum. Piling za dubinsko čišćenje i

Din

Objavljeno: maj 12 09:23
Pregleda: 6
Piling je raskošno sredstvo za dubinsko čišćenje.

Doprinosi obnavljanju uvele kože i poboljšanju boje lica, Omogućava kontrolisanje masnog sjaja, a zahvaljujući malom procentu voćnih kiselina blago deluje kao piling.

Visoko efikasan proizvod serije ExperaltaPlatinum – najbolja alternative za profesionalna sredstva kozmetike koja se koriste u salonima. Pomaže u rešavanju celog kompleksa problema, kao što su uvela koža, pigmentne fleke, širenje pora, masni sjaj, upale. To je idealan piling koji produžava mladost i poboljšava kvalitet kože.
Kao i bilo koji drugi pilinzi ne sme se nanositi na kožu oko očiju, zato što je koža ovde veoma tanka i osetljiva, to može traumirati kapilare, povećati propustljivost kože i povećati gubitak vlage, što može uticati negativno na stanje kože. Nedostatak vlage može dovesti do prevremenog pojavljivanja bora, a traumiranje kapilara do pogoršanja limfodrenažnih karakteristika, do pojave otoka i tamnih krugova ispod očiju. Osim toga, piling kiselinama može izazvati iritaciju nežne kože oko očiju.

Piling se ne mora ispirati vodom, jer sadrži mali procenat voćnih kiselina i ima veoma blag efekat. Zahvaljujući voćnim kiselinama koje normalizuju proces odstranjenja ogrubelih čestica i hidriraju, može se koristiti za kožu koja je sklona sušenju i perutanju.

Ne sadrži sulfate, parabene, ftalate, mineralna ulja, veštačke boje i arome. Nije testirano na životinjama.

Primena

Pomoću tufera naneti piling na očišćenu kožu lica, izbegavajući predeo oko očiju. Koristiti 1-2 puta nedeljno za normalnu kožu i 2 puta dnevno za masnu/kombinovanu kožu.

Aktivni sastav
Sastojci (INCI) / Ingredients: voda, mlečna kiselina, propandiol, polisorbat 20, glikolna kiselina, 1,2 – heksandiol, glicerin, Empetrum ekstrakt, limunska kiselina, natrijum hidroksid, kapril hidroksilna kiselina, bisabolol, ćilibarska kiselina, jabučna kiselina, ekstrakt limuna, ekstrakt gonoderma lucidum-a, eterično ulje pačula, eterično ulje bobica kleke, kalijum sorbat
Opis linka

SIBIRSKO ZDRAVLJE

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija