Kompanijski oglas Objavljeno: mar 24 2017 12:16

Rotkva zimska bela domaca ORGANIC

Din

Objavljeno: mar 24 12:16
Pregleda: 11
Domace seme proizvedeno organskim putem.Preporučuje se za gajenje na bilo kom tipu zemljista. Plod je bele boje i ostrog ukusa i mirisa , a nije sklon truljenju. Zahteva obilno zalivanje. Sadi se od oktobra meseca.Dovoljno je samo jednom probati ovu rotkvicu i shvatiti da je njena visoka cena apsolutno odgovara kvalitetu. Izuzetne performance kako u plastenicima tako i na otvorenom polju.

Koren rotkvice bogat je vitaminima i specificnim materijama koje podsticu apetit.

Setva je najcesce krajem septembra i u oktobru, i to postepena, u razmaku od 5 do 10 dana, a za ranu prolecnu proizvodnju krajem januara i februara, a duzina vegetacije zavisi od vremena setve.

Setva se obavlja u pripremljeno zemljiste, i to u pantljike od 10-20 redova. Pri tome je rastojanje izmedju pantljika 40-50 cm, izmedju redova 10-15 cm, a u redu 3-5 cm. Rotkivica zahteva dosta svetlosti. Pri gajenju rotkvice u toku zime treba obaviti 1-2 obilna zalivanja. U proizvodnji u prolece zaliva se svkih 5-7 dana.
Kupujete 10 semenke

Na jednom mestu nudimo semena koja su se koristila generacijama i semena koju ce koristiti buduce generacije.
Mi ne tretiramo nasa semena, nudimo samo cisto i prirodno seme, nasa semena nisu Hibridna i GMO. Sva nasa semena su striktno uzgajana bez koriscenja vestackog djubriva i pesticida. Veliki broj nasih semena su bila poznata jos u 18 i 19 veku. Mi verujemo da svako moze i treba da uzgaja svoju hranu. Semena koja nudimo ne pripadaju niti jednoj korporaciji (nisu patentirana).Nasa semena su Heirloom, tako da nije potrebno da svake godine kupujete iznova seme, vec mozete koristiti seme koje dobijete iz vase baste.
Kupujete 10 semenke

Ogranicen broj,nema jos puno u zalihama.

Saljem posle uplate na racun cene izlicitirane robe + postarine od 70 din.
Opis linka

Nena

Odeca 
Poseti stranicu naše prodavnice

Partizanska

0652103550

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija