Objavljeno: apr 12 2016 02:11

MLECNI CKALJ za zdravu jetru

Din

Objavljeno: apr 12 02:11
Pregleda: 17
JETRA je odgovorna za preradu hrane, masnoća, eliminaciju toksina i drugih štetnih materija koje unosimo, tako da ne možemo biti zdravi, vitalni i spokojni bez zdravog funkcionisanja jetre.

MLEČNI ČKALJ 500 mg (90 kapsula) - 720 din.

Najveća žlezda u ljudskom telu je jetra, težine od kilogram i po. Kroz nju sve prolazi, do digestivnog trakta, bilo da je u pitanju hrana, piće, hemikalije ili lekovi. Jetra je kao jedna centralna laboratorija, koja skenira, razdeljuje komponente materijala koji ulaze u telo, integrišući korisne, a eliminišući štetne sastojke.
Jetra obavlja oko pet stotina različitih funkcija, od kojih su dve najvažnije: čisti krv od metaboličkih otpada, i slično tretira hormone, lek0ve i alkoh0l. Hranu pretvara u energiju, skladišti kao glikogen, a u slučaju fezečkog napora glikogen dostavlja u visu glukoze u mišiće.
Iz dana u dan opterećujemo jetru, koja radi preko svojih mogućnosti, kada konzumiramo alkoh0l, jedemo tešku, začinjenu i masnu hranu, ili glad smirujemo veštačkim hranama koja se kupuje u lancima brze hrane ili gotova jela iz hipermarketa.
Iz ovih razloga je važno da pokušamo na neki način da zaštitimo jetru i pomognemo joj da se regeneriše. Za to služi ova posebna biljka koja pomaže pravilno funkcionisanje jetre.
Njeno korišćenje je u ponovnoj upotrebi od sredine 20. veka, kada je otkriveno da je hemijski kompleks supstanca identifikovan (silimarin), a u farmakološkim studijama su našli objašnjenje kako ova biljka ublažava poremećaje žučne kese i jetre.
Dokazano je da stimuliše sintezu proteina u jetri i stimuliše rast zdravog hepatocita (regeneriše se)!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
17
060700-16-16

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija