Objavljeno: apr 12 2016 02:10

Stress B-complex multivitamin

Din

Objavljeno: apr 12 02:10
Pregleda: 2
VRATITE OSMEH NA LICE I MIRAN SAN - EVO REŠENJA KAKO BOLJE DA PODNESETE SVAKODNEVNI STRES I NERVOZU!


Vreme neverovatnog ubrzanja u kom živimo iz korena menja našu svakpodnevicu. Sve je veći broj onih koji se žale da su uzrujani ili nervozni, da imaju problem sa spavanjem, odnosno nesanicom i konstantim umorom. Psihosomatske bolesti (organski poremećaji nastali na nervnoj bazi) sve su češće. Psorijaza, osipi, čir na želucu, povišen krvnim pritisak, dijabetes, anoreksija ili gojaznost samo su neke od bolesti koje se povezuju sa stresom i konstantnom nervozom.

Vitamin-B kompleks je poznat kao smanjivač stresa. U ne prevelikim količinama, redovno unet vitamin B dobro rastvara nervne napetosti. Više vitamina B igra ulogu katalizatora u neurotransmiterima I u strukturi neurona.
B vitamin ima I pozitivna uticaj na energiju tela. Ko ne želi da koristi sredstva za smirenje I spavanje, kome se smanjio apetit od puno nerviranja, najbolje I najzdravije je da koristi B-vitamin kompleks.
Ovaj proizvod sadrži sve članove kompleksa B vitamina , pored ovoga i B-1 vitamin I 500 mg C vitamina. Pored korišćenja nekih B vitamina poželjno je I konstantno uzimati C vitamin. Ovaj proizvod se specijalno tako pravi da već sadrži dnevnu potrebnu količinu C vitamina.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
060700-16-16

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija