Objavljeno: sep 28 2016 08:19

Expres lonac

EUR

Objavljeno: sep 28 08:19
Pregleda: 13
Expres lonac od 6Lit iznosi 57 eura dok od 10 Lit iznosi 65 eura

Materijal izrade :18/8 nehrđajući čelik vrhunskog kvaliteta ! Masa 3 kg

Potrebno je do 70% manje vremena za kuvanje i do 50% manje energije u odnosu na uobičajene posude za kuvanje. Hrana je prirodnog ukusa, kuvana bez gubljenja vitamina.

Ručke su ergonomski oblikovanje, za što lakše rukovanje posuđem, te su napravljene tako da sprečavaju opekotine.

JEDNOSTAVNO OTVARANJE / ZATVARANJE

Ručka na vrhu lonca je tako praktična, te omogućava jednostavno otvaranje i zatvaranje lonca

Kada je ekspres lonac zaključan sigurno, crveni sigurnosni ventil na ručki je vidljiv. Na taj način, ekspres lonac drži sve pare i pritisak sigurno unutar lonca.

KUVANJE, PODRŠKA

Royalty Line ekspres lonac ima indikator stanja kuhanja.

Kada je prvi beli prsten vidljiv, ekspres lonac je u odgovarajućem vremenu kuvanja. Kada je drugi crveni prsten vidljiv, toplina sporeta je previsoka, upozorava na nižu temperaturu za pravilno kuvanje.

S obzirom da je unutrasnjost glatke površine, hrana se ne lepi za njega, što je često slučaj sa drugim posuđem. Možete ga zagrejati na maksimalnu temperaturu od 300º C, dodati sastojke za kuvanje. Sastojci će biti ravnomerno kuvani, a hrana će biti sočna i zdrava – to je sve što je potrebno za velike kulinarske užitke.

Garantovan Svajcarski Kvalitet !
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija