Objavljeno: jan 21 2014 10:51

Divčibare- prirodan izbor

Objavljeno: jan 21 10:51
Pregleda: 9
Velika kuća (sa 10 ležajeva) i apartman (sa 4 ležaja) se nalaze u naselju Ljuti krš, na 1000 metara nadmorske visine. Udaljeni su 500 metara od benzinske pumpe (iza Breza kampa). Imaju vodu, struju, ulično osvetljenje, put i parking, grejanje (centralno grejanje i kaljeva peć) i TV.

U prizemlju velike kuće se nalazi veliki dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja odvojena šankom, prostrano kupatilo sa WC-om, zastakljena terasa sa velikim trpezarijskim stolom i garniturom za odmor i manja otvorena terasa. Na spratu se nalaze dve odvojene spavaće sobe i jedna prolazna.

U prizemlju apartmana se nalazi dnevni boravak sa trpezarijom, potpuno opremljena kuhinja i kupatilo sa WC-om. Na spratu se nalazi spavaći deo koji izlazi na terasu- idealno za jutarnju kafu.

Velika kuća i apartman su dve potpuno odvojene celine, sa zasebnim ulazima. Gostima je na raspolaganju ozidani natkriveni roštilj ispred kuće, kao i baštenska garnitura.

Facebook: Divčibare Prirodan Izbor

Kontakt: Žika 063/7734-332
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
0637734332

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija