Objavljeno: nov 20 2014 01:50

Da ne kazezes da ti nisam rekao

Objavljeno: nov 20 01:50
Pregleda: 14
Firma se bavi izradom i prodajom raznih vrsta softvera namenjenog osobama i firmama koje se bave promocijama svojih proizvoda preko interneta (koji npr. imaju svoje dućane, proizvode,..). Postoji nekoliko podfirmi u sklopu Multiplex Systems Inc.-a, ona koja nas najviše interesuje je Business ToolBox: https://www.businesstoolbox.com/mili

Business ToolBox prodaje povoljan softver, te je osmislila odličnu matricu 2x2 kako bi povećala prodaju i vrlo konkretno novčano nagradila promociju tih svojih internetskih alata.

Potrebno je uložiti doista vrlo malo truda, i vaš kućni budžet ćete lako ali stvarno vrlo lako povećati za par stotina $$ nedeljno. I to samo u početku, onima koji se malo ozbiljnije uhvate posla zarada je neograničena. Nikome ne garantujem zaradu jer ona naravno ipak zavisi od Vašeg truda, ali GARANTUJEM TI da, ako tražis nekakav posao preko interneta da lakši od ovog nećes naći, a koji nudi ozbiljnu zaradu uz malo truda.
https://www.businesstoolbox.com/mili
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
14

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija