Objavljeno: jan 31 2014 12:06

Potrebni saradnici

Objavljeno: jan 31 12:06
Pregleda: 14
Nemackoj kompanijiLR Health & Beauty Sistems potrebni saradnici za katalosku prodaju.
LR Health & Beauty Sistemsje firma sa dugom i uspešnom tradicijom. Osnovana je 1985 god. i od tad do dana današnjeg sa stalnim rastom prometa. Dostigli su 39 mesto u svetu po prometu sa 311.000.000€ . Rade u 32 zemlje širom sveta sa preko 300.000 saradnika i tek sad kreću u veliku ekspanziju. Posluju u celoj Evropi, Rusiji, Australiji, Novom Zelandu. Jedino prazno "parče" Evrope na kom ne posluju jos uvek je teritorija bivše SFRJ. Sistem prodaje proizvoda je sistem mrežnog marketinga. . Potrebni saradnici koji ce se pridruziti uspesnom timu LR kompanije. Budite prvi agent LR-a u svom gradu, sami gradite svoju karijeru ne zavisno od bilo koga, sami kreirajte svoje radno vreme i nacin prodaje. . . Zarada je 40% od nabavne cene plus procenat od mreze, bonusi i sjajan auto koncept. Proizvodi su podeljeni u nekoliko segmenata:
*Aloe Vera (gelovi za pice, set za prvu pomoc, kozmetika i sredstva za higijenu na bazi Aloe Vere)
*Micro Silver( cisto srebro sa kombinacijom cinka i pantenola za sve probleme sa gljivicama i bakterijama)
Parfemi (uljani sa 20% esencijalnog ulja, bez stabilizatora vecina uradjena po zeljama poznatih licnosti kao sto su Karolina Kurkova, Heidi Klum, Boris Becker, Bruce Willis. .. )
*Sminka: (dnevna LR-Colours i profesionalna LR Deluxe, DERMATOLOSKI TESTIRANA)
*Program zdrave ishrane
*Zdravstveni program (Omega 3, Probalance, Probiotic 12, Colostrum, Freedom +. Reishi, Vitaaktiv. .. )
*Nakit visokog kvaliteta ( izradjen od hirurskog celika sa Ceskim kristalima i Venecijanskim staklom)
Proizvodi su testirani od strane najpriznatijih svetskih instituta : INSTITUT FRESENIUS Quality Seal, Aloe Vera IASC, DERMATEST GmbH. ..
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
14
0637131432

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija