Objavljeno: mar 14 2024 01:15

JASTUK LAHOR S 60×40 CM

Din

Objavljeno: mar 14 01:15
Pregleda: 21
Jastuk Lahor S je dizajniran s naglaskom na vašu udobnost. Napravljen od visokokvalitetnih materijala, jastuk je izuzetno mekan na dodir i prozračan, omogućavajući protok vazduha i održavajući vašu kožu svežom tokom cele noći. Dodatno, jastuk je periv, što olakšava održavanje higijene i svežine.

Kada je u pitanju vaš san, kvalitetan jastuk je od ključne važnosti. Jastuk Lahor S s memorijskim punjenjem vam pruža vrhunsku udobnost, podršku i opuštanje. Prepustite se nežnosti i blagodetima ovog jastuka i dozvolite da vam jastuk Lahor S donese nezaboravno iskustvo spavanja i osveženja.

Dimenzije 60×40
Memorijska pena
Ortopedski
Medicinski
Skidajuća navlaka
Presvlaka:

Presvlaka se skida

Izrađena je od rastegljivog platna sir.sastava 100% PES tretiranog Aloeverom i zatvorena je sa zadnje strane Pvc zip zatvaračem.
Ispuna:
Ispuna je sačinjena od dva sloja sunđera različite gustine i svojstava.
Donji – noseći sloj jastuka napravljen je od standardnog sunđera gustine 20 kg/m3.

Gornji konforni sloj jastuka sačinjen je od specijalne Memory pene gustine 40 kg/m3, oblikovano sečenog tako da se prilagođava pravilnom položaju vrata i glave
prilikom ležanja.
Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom (nije štetan po ljudsko zdravlje) koji je proizveden u EU.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
21

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija