Objavljeno: nov 12 2012 08:14

Mikroskop

Din

Objavljeno: nov 12 08:14
Pregleda: 5
Mikroskop koji sam kupio preko Non Stop Shop-a.Trebao mi je za profesionalnu upotrebu.Kada sam ga kupio ,na žalost bilo mi je jasno da je reč o odličnoj igračci za decu ali ne o mikroskopu za profesionalnu upotrebu.Na žalost nisu bili dovoljno fer pa da mi dozvole da vratim proizvod.Zbog toga jedino što mi preostaje je da ga prodam.
Dakle za profesionalnu upotrebu u citologiji NIJE ali kao dečija igračka je odličan.Ima svoj originalni kofer.Ima kameru koja se montira na mikroskop i svoj USB ulaz da se gleda na kompjuteru.Napajanje za svetlo.Za decu koja bi tako gledali insekte,ili nešto drugo odlična stvar.Ko želi može da ga nađe na sajtu Non Stp shop na linku http://www.nonstopshop.rs/i-9047/mikroskop-xsp-44xt.
Kao što vidite njegova cena je preko 12000 a ja ga dajem za 5 000 da barem nešto novca koje sam uložio izvučem.Potpuno nov ne upotrebljavan.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija