Objavljeno: apr 02 2020 07:31

Вибромастер за бетон са две плоче CIMEX VS35-PLUS

Din

Objavljeno: apr 02 07:31
Pregleda: 6
СИМЕКС ВС35-ПЛУС Вибрирајући јарбол за бетон са две плоче - намењен је за изравнавање и изравнавање бетона чим се положи. У комбинацији са две плоче дужине 180 и 300 цм, вибро јарбол вам пружа одличну флексибилност у примени. Са овим вибратором лако можете радити како у великим тако и малим просторима. Поред изравнавања и изравнавања, вибромастер служи и за сабијање површине (до 75 мм) положеног бетона, чиме се постиже густина и чврстоћа. Вибрацијски јарбол СИМЕКС ВС35-ПЛУС је компактан, лаган за монтажу и транспорт.

Вибро јарбол стандардно покреће компактан и поуздан четворотактни мотор. Дужина и угао ручица су подесиви, што поред сигурног и чврстог хватања омогућава максималну практичност у раду и прецизно вођење вибрационе тестере. Непосредно поред дршка вибрацијског јарбола налази се полуга са стално подесивим лептиром за гас и дугме за гашење машине. Ради лакшег складиштења, на постољу вибро јарбола налази се корак.

Техничке карактеристике:

Систем покретања: Приручник
Дужина плоче (м): 3,0 1,8



Мотор:
Бензинско гориво
Модел Цимек Г35, четворотактни
Снага (КС) 1.0
Број цилиндара 1
Хлађење Присиљени ваздух
Запремина резервоара за гориво (л) 1.2
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija