Objavljeno: mar 27 2020 02:57

Газов калорифер 50.0kW CIMEX LPG50

Din

Objavljeno: mar 27 02:57
Pregleda: 12
Професионални мобилни грејач гаса намењен грејању великих индустријских просторија са добром вентилацијом у фабрикама, радионицама, складиштима, на градилиштима. Идеалан је за случајеве када је потребно брзо и ефикасно загревање просторија са врло великом запремином или одржавање температуре у њима.
Поред конструкције, грејач гаса ЛП50 широко се користи у грејању стакленика, подручјима за узгој животиња, пољопривредним складиштима. Стандардно је грејач гаса ЛПГ50 опремљен керамичким мотором и термичком заштитом, термостатом за прегревање и регулатором снаге.
Мала тежина од само 5 килограма и компактна величина олакшавају транспорт. Специјални профил коморе за сагоревање штити кућиште од загревања тако да остане хладно чак и након дужег рада. Да би повећао ниво сигурности, гасни грејач има уграђени вентил за смањење притиска.
Техничке карактеристике:

Капацитет (кВ) 50
Капацитет (Бту / х) 170,600
Напон (В / Хз) 220/50
Називна струја (А) 0,4
Запремина грејања / 30ºЦ / (м3) 872
Притисак (бар) 1.5
Паљење електрично
Потрошња (кг / х) 3.78
Водоотпорна класа ИПКС4
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija