Objavljeno: feb 28 2020 04:17

Ласерски ниво са попречним линијама

Din

Objavljeno: feb 28 04:17
Pregleda: 13

Ласерски ниво са попречним линијама - 1 хоризонтална и 1 вертикална. Дизајниран да задовољи потребе за високим нивоима квалитета у аматерском сегменту, овај ниво ће вас пријатно изненадити танким и светлим линијама, уз одличну светлост и добру тачност. Дизајниран за унутрашњу употребу.Дизајниран за унутрашњу употребу. Ласерски ниво има загарантовани домет од 10 метара при нормалном осветљењу и преко 20 метара у затамњеним просторијама.

Као стандард, ниво ласера ​​се испоручује са магнетним носачем за монтирање са отворима за уградњу статива са навојем ¼ 'или 5/8'. Дугме за активирање има механизам за закључавање који блокира ниво клатна током транспорта и складиштења.

Идеално за употребу у грађевинским и поправним радовима, инсталацији сухозида, кухињама, електричним инсталацијама и металним конструкцијама.


Достава из Бугарске
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija