Objavljeno: okt 02 2018 04:40

STO SA DVE STOLICE - Na Rasklapanje - Kvalitetan!

Din

Objavljeno: okt 02 04:40
Pregleda: 23
**** PRELEP DRVENI STOCIC NA RASKLAPANJE + 2 STOLICE NA RASKLAPANJE ****

- Stocic je napravljen od kvalitetnog drveta koje je prelakirano. To mozete videti na slici.
- Ovaj model stola je lako rasklopiv, u samo dva poteza. Moze se nositi u ruci, spakovati lako u gepek, pa je stoga odlican za piknike, terase i slicno.
- Stocic je vrlo malo koriscen, ali nije nov iako je u solidnom stanju! Njegovo stanje je najbolje da ocenite sami sa slika!

- NAPOMENA: 2 Stolice koje idu uz stocic NISU Originalne za taj stocic, vec su dolazile u sklopu drugog modela stola. Za razliku od stola, stolice su mnogo losijeg kvaliteta i imaju tragova koriscenja, ali su u funkcionalnom stanju i mogu se sklopiti i rasklopiti!

* DIMENZIJE STOLA:
- Visina: 74cm
- Ploca: 60x60cm

*CENE: Cena Stocica i Stolica Zajedno je 3200 dinara. Cena samo Stocica je 3000 dinara, dok su stolice pojedinacno po 400 dinara.

* PREUZIMANJE I SLANJE: Stocic i stolice je najbolje preuzeti i videti licno, jer tako se stedi na postarini, a imate direktan uvid u to sta kupujete.
- Slanje je moguce PostExpressom koji je najpovoljniji, a moze i AKS-om. Cenovnike mozete videti na sajtovima kurirskih sluzbi. Postarina za ovaj stocic bi bila, ukoliko se salje PostExpressom izmedju 600din. i 1000din. , ali tacno koliko ne znam, jer sve zavisi od tezine.
- Ukoliko ste iz Bora, Zajecara ili okoline najbolje je da se preuzimanje odradi licno!

* ZA SVA DODATNA PITANJA ILI ZAHTEVE ZA JOS SLIKA STOJIM NA RASPOLAGANJU U PORUKAMA ILI NA BROJ: 0604495759!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
23
0692495759

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija