Objavljeno: apr 18 2024 05:09

Trp.sto HRAST rustik 80x 120+40+40 cm

Din

Objavljeno: apr 18 05:09
Pregleda: 20
Trpezarijski sto od punog drveta hrasta rustik, dimenzija 80x120 cm, sa dva čeona dodatka po 40 cm, predstavlja izuzetno funkcionalan i elegantan komad nameštaja za svaki trpezarijski prostor. Ovaj sto kombinuje tradicionalni šarm hrastovog drveta sa modernim dizajnom, pružajući jedinstvenu estetiku i praktičnost.

Izrađen pažljivo odabrane hrastovine, sto odiše prirodnim karakterom drveta, sa prelepim godovima i teksturama koje mu daju autentičan izgled. Ručno obrađeni detalji na površini stola dodaju mu dodatnu notu rustičnosti, ističući prirodnu lepotu materijala.

Dimenzije stola od 80x120 cm pružaju dovoljno prostora za udobno smeštanje šest do osam osoba, čineći ga savršenim izborom za porodične okupljanja ili večere sa prijateljima. Dodatna fleksibilnost dolazi od dva čeona dodatka, svaki po 40 cm, što omogućava proširenje stola prema potrebi, prilagođavajući se različitim situacijama i broju gostiju.

Finiš:Premaz HIDRO ULJE

Zbog svoje sposobnosti da naglase prirodan izgled i teksturu drveta, kao i zbog svoje netoksičnosti, premazi na bazi hidro-ulja su omiljeni među korisnicima koji žele da ih primene za opremanje lokala, poslovnih prostora, kao i sopstevnih domova ekološke premaze koji garantuju potpuno prirodan izgled tretiranih površina.

Primenom ove grupe premaza postiže se takozvani “natural wood” efekat. Pored toga, tretirana površina je jako prijatna na dodir, sa naglašenom prirodnom strukturom drveta.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
20

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija