Objavljeno: apr 02 2024 03:06

Trp.sto HRAST rustik 80x80 cm

Din

Objavljeno: apr 02 03:06
Pregleda: 17
Trpezarijski sto od punog drveta hrasta rustik dimenzija 80x80 cm je elegantan komad nameštaja koji će unaprediti estetiku svakog trpezarijskog prostora. Ovaj rustični trpezarijski sto izrađen je pažljivo odabrane hrastovine, pružajući izuzetnu čvrstoću i dugovečnost.

Površina stola odiše prirodnim karakterom drveta, ističući prelepe godove i teksture hrastovine. Ručno obrađeni detalji na površini stola dodaju mu dodatnu notu autentičnosti i topline. Otpornost hrastovog drveta garantuje da će ovaj trpezarijski sto zadržati svoj sjaj i funkcionalnost kroz godine.

Dimenzije stola od 80x80 cm pružaju dovoljno prostora za udobno smeštanje četiri osobe, čineći ga savršenim izborom za manje trpezarije ili prostorije sa ograničenim prostorom.

Finiš:Premaz HIDRO ULJE

Zbog svoje sposobnosti da naglase prirodan izgled i teksturu drveta, kao i zbog svoje netoksičnosti, premazi na bazi hidro-ulja su omiljeni među korisnicima koji žele da ih primene za opremanje lokala, poslovnih prostora, kao i sopstevnih domova ekološke premaze koji garantuju potpuno prirodan izgled tretiranih površina.

Primenom ove grupe premaza postiže se takozvani “natural wood” efekat. Pored toga, tretirana površina je jako prijatna na dodir, sa naglašenom prirodnom strukturom drveta.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
17

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija