Objavljeno: feb 19 2024 10:25

Trpezarijski sto Orah 90x145 cm

Din

Objavljeno: feb 19 10:25
Pregleda: 5
Trpezarijski sto s pločom od orahovog drveta debljine 4 cm predstavlja elegantan spoj prirodnih materijala i modernog dizajna. Ploča stola, izrađena od prefinjenog orahovog drveta, dodaje toplinu i karakter prostoru. Njena debljina od 4 cm pruža izuzetnu čvrstinu, istovremeno naglašavajući prirodnu lepotu i teksturu drveta.

Sto je postavljen na masivnu metalnu konstrukciju koja donosi modernu notu i ističe kontrast između toplih tonova oraha i industrijskog stila metala. Dimenzije stola su 90x145 cm, prilagođene za udobno smeštanje u različite trpezarijske prostore.

Ovaj trpezarijski sto ne samo da je funkcionalan, već predstavlja i estetski doprinos svakom prostoru. Sa spojem prirodnih materijala i savremenog dizajna, ovaj sto će privući pažnju svojom elegancijom i postati centralni deo vaše trpezarije.

Dodatno, sto je zaštićen Rubio prirodnim uljem, što ne samo da naglašava prirodnu lepotu drveta, već i pruža dugotrajnu zaštitu od svakodnevnih oštećenja.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija