Objavljeno: mar 19 2015 08:11

GRUNDIG Yacht Boy 600 - radio prijemnik

Din

Objavljeno: mar 19 08:11
Pregleda: 7
Odličan stari i kvalitetni radio prijemnik, poznate nemačke firme GRUNDIG Yacht Boy 600, proizveden davne 1981 godine i nakon preko 34 godine i dalje radio radi savršeno. Jedino ne garantujem za sat i alarm jer nemam baterijicu, treba neka mala dugmetara ali ne znam koja i od oliko volti. Uređaj je kompletno ispravanna svim talasnim područjima, odlično hvata stanice i ima izuzetno kvalitetan, čist i jak zvuk, svojstven starijim Grundig uređajima, koji ispuni celu prostoriju. Ima svoju originalnu teleskopsku antenu, trakicu za nošenje oko ruke ili ga negde okačiti, priključak za slušalice. Izuzetno kvalitetna izrada, jak zvučnik, težak, dimenzije su mu oko 27x15cm. Težak, kompaktan i kvalitetan uređaj. Može da radi na struju preko standardnog strujnog kabla koji dobijete uz uređaj, ali i na 5 standardnih AA baterija od 1.5V, pa je odličan za svaku priliku i prostoriju.

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7
0641796945

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija