Objavljeno: jan 15 2024 11:19

Skylanders Spyros Adventure set za PC

Din

Objavljeno: jan 15 11:19
Pregleda: 11
2 glavne figure, 2 portala i originalne igre sa svim pratecim knjizicama.
Ovaj set vam omogucava da igrate ovu popularnu igru sa vaseg racunara! Ne trebaju vam nikakve konzole, radi na PC-u. Ponuda ukljucuje: Skylanders Gill Grunt sa Portalom of PowerSkylanders Giants Tree Rex sa Portalom of PowerOriginalni CD

Skylanders figure sa portalima su igračke koje vam omogućavaju da interaktivno igrate Skylanders video igre. Svaki set uključuje jednu ili više figura, kao i Portal of Power koji se povezuje sa računarom putem USB-a.

Figurice Skylandersa su različitih likova iz fantastičnog svijeta Skylands. Svaki lik ima svoje jedinstvene osobine, moći i sposobnosti. One se postavljaju na Portal of Power, posebnu platformu koja čita informacije o figurici i prenosi ih u igru.

Kada postavite figuricu na Portal of Power, ona oživljava u igri. Možete upravljati likom i koristiti njegove specijalne moći i oružja kako biste se borili protiv neprijatelja, rešavali zagonetke i istraživali različite nivoe i svetove u igri.
Skylanders figure sa portalima pružaju interaktivno iskustvo igranja video igre koje kombinuje fizičke igračke s digitalnim svetom. Kroz igru, djeca mogu razvijati kreativnost, strategijsko razmišljanje, motoričke veštine i timski rad.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija