Objavljeno: sep 29 2012 12:16

Fourberry

EUR

Objavljeno: sep 29 12:16
Pregleda: 18
Četiri izuzetne, kvalitetne biljke u jednoj!

Nova vrsta jagodičaste voćke švajcarske selekcionarske kuće Lubera.

Plod bobica krije blago zdravlja, tako da je u pravu da je to dar prirode, upotpunuje svaku kućnu baštu. Jestivih bobica u bašti nikada nije previše. Fourberries prestavlja ekskluzivnu inovaciju u području bobica. Osim jestivog ploda fourberries nas daruje i cvetom, mirisom i boja jesenje lišće.


Šta je Fourberries?


Odnosi se na neverovatnog otkrića u području bobica, koja u našoj zemlji još uvek nema ime. Dakle, najviše se koristi izraz fourberries. To je biljka koja ujedno ima jestiva i ukrasna svojstava. Poput bobica Jošt-e, cvetova kao prva prolećna cvetnica forzicija, NEMA neprijatan ukus crne ribizle , i pored svega toga u jesen nas daruje bojom plemenitih javora . Ako neželite takve biljke u Vašem vrtu ne idite dalje.

Ovo je definitivno pravi izbor da se oživi svaki vrt. Botanički ima slične zahtjeve kao ribizle. U prirodi možemo naći uglavnom u Severnoj Americi. Fourberries vrlo je robustan I jak žbun , takođe tolerantan na sušu. Boju lista počinje menjati krajem septembra. Prvo, narandžasta, na kraju smo zadovoljni I s duboko crvenom , što je lep jesenji ukras u svakom vrtu.

4 razloga za fourberry:



Cvet – Cvetanje
Miris
Jestivost
Kolorit lista
Bobice sazrijevaju mnogo kasnije nego ribizle. Plodovi nemaju neugodan okus crna ribizle, prijetni za jelo. Trebaih pokupiti kad su bobice crne, tj. Skoro same padnu u ruke. Tada su ukus i miris izraženiji. Obično se bere 2 do 3 nedelje.

Reservacije za semtebar-oktobar. Isporuka od 10 oktobra.







Sve informacije na tel 063/22-44-12 www. ASCGarden. com


Beograd
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
18
063224-412

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija