Objavljeno: avg 14 2017 10:17

Preko 200 sorti raznih sadnica voca!

Objavljeno: avg 14 10:17
Pregleda: 10
Proizvodnju voćnih sadnica radimo krajnje profesionalno, i trudimo se da opravdamo ime rasadnika ( Profesional ).
Naše voćne sadnice su sertifikovane, a većim delom repro materijal uvozimo iz Holandije i to iz rasadnika ,, Vermeerderingstuinen ,, .
U rasadniku, odnosno u našoj porodici imamo poljoprivredne stručnjake i to: Inženjera zaštite bilja, inženjera voćarstva i vinogradarstva, poljoprivrednog tehničara opšti smer, i tehničara voćar - vinogradar
Preko 200 sorti raznih vrsta voća, počev od jabučastih, koštičavih, jezgrastih, jagodičastih, bobičastih i egzotičnih vrsta.
Zatim, veliki asortiman tuja, ruža stablašica i klasičnih ruža.
Nudimo vam i varijantu ugovaranja proizvodnje za narednu godinu, gde su sve sadnice 30% jeftinije.
Stojimo uvek iza naših proizvoda, tako da vam garantujemo tačnost sorti, zdravstveno stanje i dajemo garanciju na prijem naših sadnica u procentu od 95 do 98 %.
Lična isporuka sa naše strane za veće količine sadnica, dok manju količinu poručenih sadnica dobijate brzom poštom na kućnu adresu, a plaćate nakon preuzimanja. Takođe ih možete preuzeti kod nas u rasadniku, a možete i na nekom od naših maloprodajnih mesta u Srbiji.
Nudimo vam i varijantu ugovaranja proizvodnje za narednu godinu, gde su sve sadnice 30% jeftinije.
KONTAKT
063/8114-568
Rasadnik "Profesional"
Ljubava bb
37254 Kruševac
[email protected]
http://sadniceprofesional.rs/
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija