Objavljeno: feb 04 2018 04:54

Dolce & Gabbana u pozlati sa swarovski kristalima

EUR

Objavljeno: feb 04 04:54
Pregleda: 35
Fantastičan sat D& G u pozlati, sa swarovski kristalima, nošen vrlo retko, više kao nakit. . . . cena u prodaji mu je 239 e. . . . Kreativna snaga Dolce & Gabbana tima zadovoljava savršenstvo visokih krugova, želeći da proizvede i stvori predmete besprekornog stila i najvećeg kvaliteta. Kao pravi predmet požude nastala je njihova kolekcija satova.

Žensku kolekciju satova čine modeli dizajnirani, stilizovani i osmišljeni od strane kreativnih umova, Domenico Dolce i Stefano Gabbana. Inženjerska konstrukcija, montaža i pokreti, sve je u švajcarskom stilu i u skladu sa tradicijom izrade najboljih satova na svetu. Odlučni da garantuju visok nivo performansi i izuzetnu doradu, Dolce & Gabbana satovi savršeno kombinuju ženstvenost, funkcionalnost i performanse, zahvaljujući jedinstvenim elementima i dragocenim materijalima od kojih su napravljeni. . . . . Stanje kao na fotografijama. . . . Pogledajte sve moje oglase. . . uvek postoji mogućnost korekcije cene naravno, na obostrano zadovoljstvo . HVALA I SREĆNO
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
35

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija