Objavljeno: sep 16 2023 08:41

Visak Orbiter. Radiestezija. Mesing.

EUR

Objavljeno: sep 16 08:41
Pregleda: 7
Visak Orbiter je nastao kao rezultat rada naših uvaženih stručnjaka iz oblasti energija u saradnji sa umetnicima širokog spektra interesovanja.

Superlativ među viskovima. Pored svojih vanstandardnih dimenzija, ovaj visak se izdvaja i po svojim ostalim karakteristikama i zbog toga se preporučuje osobama koje su već imale iskustva u radu sa viskom. Definitivno izvanrednih karakteristika i impozantne veličine, Orbiter je utvrdio svoju dominantnu poziciju u svom rangu.

Sve naše viskove izrađujemo mi u našoj maloj porodičnoj radionici. Viskovi se pojedinačno izrađuju ili kako jedan moj prijatelj kaže - stvaraju, sa posebnom pažnjom, od mesinga proverenog kvaliteta a završna obrada je poliranjem, da bi dobili glatkoću i sjaj, kako bi bili pogodniji za svakodnevnu upotrebu.

Zadovoljni korisnici naših viskova su ono čemu mi najviše posvećujemo pažnju. Ako budete imali nekih pitanja u vezi sa viskovima, stojimo vam na raspolaganju. Zahvaljujemo vam se na interesovanju i podrsci.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7
0637794234

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija