Objavljeno: feb 07 2023 12:40

Izdaje se poslovni prostor blizu Kalemegdana

EUR

/ mesečno
Objavljeno: feb 07 12:40
Pregleda: 18
U samom centru, u blizini Kalemegdana, zasebna novija kuća - poslovni prostor površine 353m2. Idealno mesto za vaše radno okruženje, izuzetno bezbedno, prijatno, tiho. Odlično lokacija, povezana sa svim delovima grada. Izdaje se namešten / prazan na duži vremenski period, zakupnina mesečna +depozit u visini 6630e Izdaje pravno lice, na cenu zakupa obračunava se pripadajući PDV.
Blizina parkirališta Kalemegdan /Rajićeva omogućava mesečni zakup (00:24h)
Kvalitetna aluminijumska spoljna stolarija. Unutrasnja stolarija od pune hrastovine. Podovi u kancelarijama obrađeni parketima, u sanitarijama keramikom i mermerom u holu. Poslovna zgrada u tri etaže (prizemlje i dva sprata). Sastoji se od šest kancelarija, kuhinje, kupatila, toaleta. Na svakoj etaži po dve kancelarije i dva toaleta. Razvučena računarska i optička mreža. Grejanje inverter klime . Zgrada u dvorištu, obezbeđena alarmom.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
18
381642088315

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija