Objavljeno: sep 19 2023 07:49

Uvučeno domaćinstvo u zaseoku

Objavljeno: sep 19 07:49
Pregleda: 57
Prodaje se domaćinstvo u jednom od najlepših delova Srbije. Na obronku planine Rudnik, na oko 520 mnv, u zaseoku se nalazi imanje površine 33,75 ari koje je ujedno od poslednjih i izolovanijih, sa kućom površine 96 kvm na tri etaže.



Udaljeno je na oko 12km od Gornjeg Milanovca, 30km od Čačka, a 50km od Kragujevca. Na odličnoj vezi za CG, ili Beograd (oko 1h auto-putem) bilo Ibarskom magistralom ili auto-putem Miloš Veliki.



Put do kuće je jako dobar, poslednjih oko 300 metara makadam, a pre toga dobar asfalt. Jako je pristupačan niskim i malim kolima, jer je bezmalo ravan put do kuće.



Kuća je građena od kvalitetnog i čvrstog materijala, na tri nivoa, suteren, prizemlje i sprat. Legalizovana je. Suteren se sastoji od jedne prostorije, ujedno je i špajz, i ostava za alat, poseduje police i viseći element. Prizemlje sačinjavaju kupatilo, kuhinja, dnevni boravak i trpezarija, a sprat se sastoji od 3 spavaće sobe, dve male i jedna veća, od malog hodnika i malog kupatila koje nije još u potpunosti sanirano. Poseduje i prostor za drva koji prima 12+ kubika drva. Kuća je spremna za stanovanje, useljiva. Sve je novo i renovirano, unutrašnjost kao i krov koji ima izolaciju od 12cm.



Struja u kući je trofazna sa novim satom i dvotarifnim brojilom (skupa+jeftina). Imanje poseduje sopstvenu izvorsku vodu sa kaptažom od 2 kubika, što je dovoljno za kućne potrebe i zalivanje bašte.



Na svega nekoliko metara od placa teče mala rečica koja nikada ne presušuje, a pravi je mir i raj slušati žubor vode. Takođe se u neposrednoj blizini nalazi i malo jezerce, u koje se ulivaju dve male rečice (jedna je spomenuta uz plac), tako da je voda čista i pogodna za letnje kupanje i uživanje.



Na imanju je oko 12 ari šuma, uglavnom hrastova. Imanje je sa tri strane okruženo šumom. Na placu ima mladih zasada voća, a neke već rađaju: šljive, jabuka, kajsija, kruška, dunje, smokve, loza, kupine, orasi, aronija, višnja, trešnja (mlada), lešnik. . . Na imanju se kontinuirano živi tako da poseduje uređenu baštu, plastenik, vodu, mali kokošinjac. Bašta je ograđena, a imanje je sa 3 strane zagrađeno žicom.



Priroda je predivna, a šuma bogata šumskom plodovima i pečurkama. Dobro za život, odmor i rekreaciju. Takođe je i pogodno za rad od kuće s obzirom da mobilni internet radi veoma dobro.

Vlasnik 1/1.

Samo poziv za cenu i ostale informacije, a može i Whatsapp i Viber 0612312661. Hvala na pažnji.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
57

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija