Objavljeno: apr 25 2022 09:30

Кућа у Херцег Нови

EUR

Objavljeno: apr 25 09:30
Pregleda: 13
Прекрасна кућа с погледом на море! На продају два спрата (1 и 2) у троспратној згради сваки спрат има своја улазна врата и своју додатну територију општина Херцег-Нови, Баошичи, ул. Палих Бораца, 300 м до мора. Улаз на територију са својим капијом. На 1. спрату - 2 апаратмана 47 и 53 м2 са одвојеним улазима. Сваки апартман има купатило са туш кабином и бојлером, кухињу и спаваћу собу, велике терасе са погледом на море. На 2. спрату - студио 78 м2, подељен на зоне-кухиња, дневни боравак, спаваћу собу. Велико купатило са кадом-ђакузи, дупли умиваоник, бојлер. Прекрасан поглед са велике терасе на Которски залив.
Све собе су потпуно намештене. Одвојени простор са машином за прање веша и машином за сушење веша са простором за одмор. У кући телефон, интерфон, интернет, телевизија, видео надзор. Централни водовод, канализација, струја. Електрична бројила су одвојена за сваки спрат. За све су доступни уговори. Година изградње-2010. Територија 500 м2. Гаража је 24 м2 са аутоматским вратима. Базен. Подземни резервоар за воду. Велика тераса за роштиљ на отвореном, телевизијом и клизном тендом. У башти-воћке, грожђе, игралиште изнад роштиља расте киви. За негу подручја постоји читав баштенски инвентар. Прекрасан ваздух са планина и мора. Објекат погодан за смештај на 2 спрату, и издавање два апартмана на 1 спрату. Домаћини и гости неће ометати једни друге - све је аутономно!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13
0694472663

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija