Objavljeno: feb 17 2022 10:05

Solidna kuća na 6,5 ari placa

EUR

Objavljeno: feb 17 10:05
Pregleda: 11
Tradicionalna, banatska kuća “na brazdi”, površine 84 m2, pozicionirana duž granične linije - “brazde” parcele, čija je ukupna površina 6.54 ari (gradsko-gradjevinsko zemljište). Glavna fasada kuće okrenuta je prema dvorištu, a uži deo prema uličnom frontu. Ispod krova na dve vode je prostrani tavanski prostor.

Ulaz u kuću nalazi se na dvorišnoj fasadi. Iz zastakljene, ozidane verande (tačnije “kong”) ulazi se u kuhinju sa trpezarijom, koja je hodnikom odvojena od kupatila i ostave. Dve sobe, jedna sa pogledom na ulicu, a druga na dvoriste. Podrum je po površini jednak površini kuhinje sa trpezarijom, ispod koje se i nalazi.

U prednjem delu dvorišta (oko kuće) nalaze se tri zidana pomoćna objekta (garaža sa kanalom i dva manja), u središnjem delu su drveni objekti, prvobitno namenjeni uzgoju živine i svinja, a u zadnjem velika bašta.

U neposrednoj blizini je autobuska stanica gradskog prevoza, železnička stanica Vojlovica, više prehrambeno-trgovačkih radnji i novootvoreni market GOMEX, osnovna škola, Stomatološki fakultet, Carinski terminal, kao i nešto dalje, gradski bazen i Hala sportova “Strelište”. Za par minuta stiže se do novog puta za Beograd (do Beograda za petnaest), “Petrohemije”, “Tehnogasa”, “Rafinerije”, “TE-TO Pančevo i dr.

U izvornom stanju.

Cena dogovor.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11
0606771001

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija