Objavljeno: apr 24 2014 07:18

Kuca sa okucnicom - etno stil

EUR

Objavljeno: apr 24 07:18
Pregleda: 97
Prodajem kucu 70 kvadrata koja je oronula (tacnije u jednoj sobi je popustio plafon, vidi se na slici) ali je jos funkcionalna,sa okucnicom ukupno oko 7 ari placa, u selu Mokliste kod Bele Palanke
kuca ima 1 veliku i 2 male sobe (u jednoj maloj popustio plafon), terasu i veliki podrum.... izgradjena je etno stilu, znaci stara catmara sa ponekim dodacima novogradnje, betona...potrebna je restauracija svakako...u okviru placa ima i velika pomocna zgrada od 60-ak kvadrata gde su nekad bile stale i plevnja za stoku...takodje tu je u produzetku iznad kapije, ostatak od stare kujne, gde je sa jedne strane popustio zid... ima osrednje dvoriste i dodatni plac na oko 50 metara iza kuce.... kuca je od seoske skole udaljena svega 100-ak metara, a od centra sela oko 200 m. potrebno je prikljuciti se na seoski vodovod (mi smo vodu nekada dobijali preko hidrofora iz bunara, koji jos uvek ima pijacu vodu, tako da postoji i ta mogucnost za snabdevanje vodom...potrebno je ponovo prikljuciti i struju, koja je iskljucena, ali to je najmanji problem...ko god zeli miran zivot na selu, ovo mu je izuzetna ponuda za malo para i uz malo dodatnog ulaganja, imace extra porodican dom gde sam ja nekad ziveo dok sam bio mali.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
97
0640681471

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija