Objavljeno: mar 31 2022 10:49

Nekretnina

EUR

Objavljeno: mar 31 10:49
Pregleda: 33
Prodajem nekretninu, kuću površine 260 m² na placu od 1200m². Objekat se nalazi na atraktivnoj, mirnoj a opet kurentnoj lokaciji blizu Palićkog jezera, puta: Horgoš-Palić-Subotica, autoputa A1-E 75 i dva granična prelaza s Mađarskom (Horgoš i Bački Vinogradi)
Kuća je građena od čvrstog marerijala, novija gradnja, hidro izolovana, termo izolovana, nova pvc stolarija, sendvič zid...useljiva bez ulaganja.
Kuća poseduje 3 (tri) posebna, opremljena i odvojena apartmana. Svaki apartman se sastoji od kupatila, kuhinje, dve sobe, terasu, baštu s parking mestom.
Kuća ima garažu na daljinsko otvaranje, alarm sa kamerama, grejanje na inverter klime i infra grejanje povezano na wi-fi...
Budući da se nekretnina nalazi se blizu turistickih destinacija (specijalni rezervat prirode Ludasko jezero i Palićko jezero), kao i saobraćajnica, objekat (destinacija) je već poznata i tražena za iznajmljivanje.
Prodajem navedene nekretnine, prodajem već i razrađen posao sa stalnim gostima.
Cena: 155.000 €
Viber: +436603422256
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
33

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija