Objavljeno: sep 07 2023 08:46

Prostrana komforna kuca na Tari, velika okucnica

EUR

Objavljeno: sep 07 08:46
Pregleda: 23
Prodajem prostranu komfornu kucu na Tari na izvanrednoj, uzvisenoj poziciji, na 1000m nadmorske visine, okruzena bogatom i raznovrsnom sumom i zelenilom. Potpuno uklopljena u prirodni ambijent, sagradjena u tradicionalnom stilu planinske kuce.
Korisna stambena povrsina:: kuca 83 m2, odvojena letnja kuhinja 20m2, plus pomocne zgrade ozidane od cvrstog materijala (garaza, radionica, ostava, kokosinjac, svinjac). Okucnica iznosi 45 ari. Prizemlje kuce se sastoji od velikog predsoblja, kuhinje, trpezarije, velikog dnevnog boravka, kupatila i ostave za drva. Sprat poseduje veliko predsoblje, 5 tipskih soba: 4 dvokrevetne (po 2 spojene terasom), 1 jednokrevetna i toalet. Kompletna stolarija, ugradbeni plakar u kuhinji i lamperija u sobama predstavlja raritet i kvalitet, radjeni rucno, unikatni rad mestanina iz sela. Velika poplocana terasa na ulazu u kucu pruza predivan pogled na netaknutu lepotu Tare. U sastavu odvojene letnje kuhinje nalazi se predsoblje, pusnica i drvljanik. Veliki vocnjak iza kuce zasaden sljivama, jabukama i kruskama.
Od glavnog puta do kuce vodi privatan put.
Papiri uredni, kuca uknjizena, idealno za turisticko izdavanje (jezero Perucac udaljeno 30 m), prosirenu porodicu ili licno uzivanje.
Za sve ljubitelje netaknute prirode i cistog vazduha jedinstvena prilika za sopstveni raj za oci i mir za dusu. Atraktivna destinacija koja nudi obilje raznovrsnog sadrzaja.
Kuca se prodaje se kompletno namestena i opremljena.
Takodje na Tari posebno prodajem 45 ari sume na 3 razlicite lokacije.
Moguca zamena za stanove u Beogradu.
Kontakt: 0638994474, email: [email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
23

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija