Objavljeno: sep 15 2023 08:11

Beograd na vodi, BW Aqua, Lux

EUR

Objavljeno: sep 15 08:11
Pregleda: 48
Prodaje vlasnik.

Nova zgrada u okviru projekta BW, Aqua - nalazi se u srcu BW-a, u neposrednoj blizini reke, BW Galerije i Kule. Karakteriše je jednostavan pristup prirodi, blizina šetališta pored Save, ali i blizina dva parka i puno zelenila. Pružaće život u centru svih zbivanja, uz obilje lokala, restorana, kafića i zabavnih sadržaja.

Elegantni prostori, kvalitetni materijali i kvalitetni završni radovi pružaće osećaj prefinjenosti i ekskluziviteta. Visoki plafoni 2.8m, prozori od poda do plafona pospešuju osećaj prostranosti u prostorijama, ali i puno svetlosti i prelepe poglede na okruženje. Grejanje je priključeno na gradsku toplanu, a hlađenje je omogućeno putem centralne klimatizacije i multisplit sistema. Zgrada poseduje fizičko-tehničko obezbeđenje, a u dva nivoa ispod j podzemna garaža. Bilo da je stan za život ili investiciju, odličan je izbor.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
48

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija