Objavljeno: okt 20 2020 03:41

NIŠ – STAN – PALILULA – 66m2

EUR

Objavljeno: okt 20 03:41
Pregleda: 8
NIŠ – STAN – PALILULA – 66m2

U prilici smo da vam ponudimo odličan stan na lepoj lokaciji idealnoj za porodično stanovanje. U neposrednoj blizini je Palulske rampe i pijace, autobuskog stajališta, mnogih marketa i drugih radnji neophodnih za svakodnevni život.

Stan je funkcionalan i veoma prostran i iz ulaznog hodnika se ulazi u sve prostorije: malo kupatilo, odvojenu kuhinju, prostranu dnevnu sobu sa izlazom na lepu terasu idealnu za popodnevno ispijanje kafe ili rad za kompjuterom na svežem vazduhu. Iz prvog hodnika se ulazi u drugi koji vodi do spavaće sobe i velikog kupatila.

Stan je po strukturi dvoiposoban, ali po želji vlasnika nije izdvojena druga spavaća soba već je napravljena velika dnevna soba sa trpezarijom. Svi uslovi za izdvajanje spavaće sobe postoje tako da bi se malim prepravkama dobio dvoiposoban stan sa dve odvojene spavaće sobe, od kojih bi jedna imala izlaz na terasu.

Grejanje u stanu je centralno, na podovima su parket i keramika, a spoljašnja stolarija je PVC.

Nalazi se na drugom spratu u zgradi u mirnom naselju, orijentisan je zapadno što osigurava dosta dnevne svetlosti.

Stan ima pripadajuće parking mesto, a postoji i parking van zone u okolini zgrade. Takođe, novom vlasniku na raspolaganju će biti i podrumska prostorija veličine 4m2.

Uz stan vlasnik poklanja i kuhinju rađenu po meri sa aspiratorom, ugradnom rernom, ugradnom pločom i sudomašinom. Takođe, novom vlasniku ostaje i klima uređaj, ogledalo u trpezariji koje je uklopljeno enterijerski sa šankom, ugradna polica za knjige, garnitura i fotelja, kao i veš mašina.

Stan je veoma lep, očuvan i u njega je, pre svega estetski, ulagano sa puno ljubavi tako da stvari koje vlasnik poklanja daju dodatni šmek stanu i čine ga savršenom celinom.

Kraj u kome se stan nalazi je izuzetno miran, porodičan kraj, bez gradske buke, sa zelenim površinama i dečijim igralištima, a u neposrednoj blizini su i vrtić, škola, Niški kulturni centar, park i stadion Čair. Do glavne pešačke zone se stiže za manje od deset minuta laganog hoda.

Odvojite malo slobodnog vremena I zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini I zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videte na našem portalu: avenijanekretninenis. rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija