Objavljeno: jun 13 2016 04:06

Stan u Petrovaradinu, podgradje Tvrdjave

EUR

Objavljeno: jun 13 04:06
Pregleda: 12
Prodaje se stan u Petrovaradinu, u podgradju Petrovaradinske tvrdjave u glavnoj, Beogradskoj ulici. Lokacija odlicna, samo 1.35 km (par minuta, ili dve autobuske stanice) do centra Novog Sada; u krugu manjem od 2 kilometra se nalaze osnovne skole, fakulteti, kej, javna plaza, tvrdjava (100 m od stepenica), dunavski park, strogi centar Novog Sada, restorani, radnje, butici...

Povrsina stana je 144 m2. 4 prostrane sobe, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom. Stan je uknjizen, etaziran. Pogodan za stanovanje vece porodice; stan je veliki, prostorije su dobro organizovane tako da se stan moze preurediti (ceo ili jedan deo) za poslovni prostor, kancelarije, galeriju, foto-studio, neku tihu delatnost... Moze se koristiti i za izdavanje (Studenti, EXIT Festival, Novosadski Sajam, itd).

Stara, kvalitetna gradnja - debeli zidovi od pune cigle, visoki plafoni, originalni drveni podovi, originalna kaljeva pec i ostali detalji koji daju specificnu notu i istorijsku vrednost. Sobe dobijaju puno prirodnog svetla. Uz stan pripada i tavan od ~ 150 m2 i deo podruma.

Ako ste zainteresovani molimo posaljite email na [email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija