Objavljeno: maj 03 2021 10:37

Prodaja razra+enog biznisa i firme

EUR

Objavljeno: maj 03 10:37
Pregleda: 29
Prodaje se registrovana domaća firma, koja posluje sa pozitivnim bilansom u petoj godini seriozno u oblasti "zbrinjavanje starih lica". Posao je izgrađen pod svim zakonskim uslovima Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i poseduje licencu do 2022. god.

Objekat poseduje savremeni protivpožarni sistem, opremljenu kancelariju, 10 soba sa ukupnim kapacitetom zbrinjavanja 24 korisinika, 3 kamina, čajnu kuhinju, dnevni boravak i sve neophodne ugovore sa dobljačima. Sve sobe su opremlenje sa 32" LED Televzorima i klimom.

Biznis je stručno izrađen posao i stekao veoma dobre preporuke i reputacije.

Brutopromet 2020 = 89490€ sa 2/3 kapaciteta.

Svi radnici su uredno prijavljeni (negovateljice, socijalni radnik i medicinska sestra). Direktorska plata je 1400€.
Dodatno povraćaj dadžbina od 1010€ mesečno sa strane države do kraja 2021.

Renta za objekat (2km od centra Beograda) na Voždovcu je povoljna: 1800€ - komunalije, struja i voda su na mesečnom nivou oko 300€.

Firma nikad nije bila u blokadi i beleži pozitivan promet već 4 god. Takođe, dom nije nikad bio pod negativnim nadzorom Ministarstva.

Molimo da se samo ozbiljno zainteresovani kupci javljaju. Nismo zainteresovani ni za kakve saradnje, proširenja biznisa, itd.

Razlog prodaje je zbog opredeljenja na drugi biznis sa strane vlasnika.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
29

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija